Tuesday, May 24, 2022

Tag: “me shfaqje te huaja rock n` roll”!

Françesk Radi, kantautorit shqiptar, “me shfaqje te huaja rock n` roll”!

    Françesk Radi (1950-2017). Kryen Liceun Artistik dhe më pas Akademinë e Arteve ne Tiranë. Për një periudhë të gjatë kohe ka punuar në Estradën...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!