Saturday, May 21, 2022

Tag: me rrogat e tyre mund të paguajnë vetëm ujin dhe dritat

Ahmet Pasha: Aktorët në një situatë tragjike, me rrogat e tyre...

    Aktori Ahmet Pasha pohon se Teatri Kombëtar sot është në gjendjen më të keqe. I lënë prej vitesh në mjerim, sipas tij edhe projekti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!