Tuesday, October 19, 2021

Tag: me rastin e ditëlindjes së saj. Regjisori Mevlan Shanaj dhe zonja e tij e jetës

Dedikimi i zjarrtë për bashkëshorten e tij shkrimtare, me rastin e...

Ata më shumë se sa bashkëshortë, janë dy “dashnorë”...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com