Monday, October 18, 2021

Tag: “Më duket një katastrofë e madhe

“Më duket një katastrofë e madhe, e shoh dhe në ëndërr”,...

Violinisti i njohur shqiptar në Zvicër Tedi Papavrami, ka treguar se si po përballon këtë kohë pandemie....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com