Tuesday, May 24, 2022

Tag: mbretëresha e komedisë që jeta i qeshi vetëm në skenë

Qyteti është ende, vetëm zonja s’ka më, Violeta Manushi, mbretëresha e...

    Të gjithë emrat e mëdhenj, krenaritë e teatrit dhe të filmit që jetësojmë nëpërmjet një vizatimi homazh në portalin tonë, duke ngritur një bust...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!