Tuesday, February 7, 2023

Tag: MARK TOPALLAJ-ARTISTI ME NGJARJE DHE KTHESA TE PABESUESHME!

MARK TOPALLAJ-ARTISTI ME NGJARJE DHE KTHESA TE PABESUESHME!

    Mark Topallaj ka lindur më 18 gusht 1937 në Rreshen, në rrethin e Mirditës - aktor dhe regjizor.  Jeta e tij dhe kontakti me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!