Tuesday, October 19, 2021

Tag: Marin Mema: “Ruajeni gjuhën shqipe

Marin Mema: “Ruajeni gjuhën shqipe, E di që është e vështirë,...

    Ruajeni gjuhën shqipe, ruajini traditat, pasojini tek fëmijët dhe mos i harroni rrënjët pavarësisht largësisë. Mërgata është një pasuri e madhe, shumë e madhe....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com