Monday, October 18, 2021

Tag: Marika Kallamata: Mbi 35 vite në teatër

Marika Kallamata: Mbi 35 vite në teatër, si na anuloheshin pjesët...

      Aktorja e mirënjohur Marika Kallamata për disa dekada ka dhuruar tek publiku role dhe personazhe nga më të ndryshmit. Jo vetëm në skenën teatrore...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com