Tuesday, May 24, 2022

Tag: Margarita Xhepa (1934)

Margarita Xhepa (1934)

    Margarita Xhepa (1934). Aktore. Lindi ne Lushnje, me 2 prill. Eshte e ema e aktorit Ndricim Xhepa* dhe e shoqja e autorit Xhavit Xhepa*....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!