Tuesday, May 24, 2022

Tag: MARAGARITA XHEPA: KUJTIMET PËR QYTETIN E LINDJES

MARAGARITA XHEPA: KUJTIMET PËR QYTETIN E LINDJES, LUSHNJËN, BASHKËSHORTIN DHE SI...

    INTERVISTA/ AKTORJA MARGARITA XHEPA TREGON JETËN E SAJ NË TEATËR DHE KINEMATOGRAFI…PAS SHFAQJES SË PREMIERËS SË DOKUMENTARIT TË PARË KUSHTUAR JETËS SË SAJ NËN...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!