Wednesday, October 5, 2022

Tag: mall dhe dhimbje per ty Babi; Nga Andeta Radi

Ferdinand Radi (1942-2004): Dashuri, mall dhe dhimbje per ty Babi; Nga...

    Sa mire te njihja dhe sa shume me njihje…sa shume diskutime dhe sa rralle qetesi midis nesh,por sot qetesia jote me eshte akull qe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!