Sunday, February 5, 2023

Tag: Liza Laska (1926-2014)

Liza Laska (1926-2014)

    Liza Laska (1926-2014). Aktore. Lindi ne Vlore, me 6 shkurt. Qysh ne rini u dallua per talentin e saj dhe me 1946 filloi pune...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!