Sunday, February 5, 2023

Tag: LISENKO MALAJ NE ROLIN E LONIT TEK FILMI “KARNAVALET” (VIDEO)

LISENKO MALAJ NE ROLIN E LONIT TEK FILMI “KARNAVALET” (VIDEO)

  Lisenko Malaj ,(1952-2018). Aktor dhe  regjisor filmi .Lindi ne Vlore ,me 3 dhjetor .Kreu Institutin e Larte te Arteve ,dega  e artit dramatik .Luajti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!