Saturday, May 21, 2022

Tag: Libri i Luan Ramës: Dashuria e Elida Cangonjit me artistin danez dhe dhimbja që la vdekja e saj

Libri i Luan Ramës: Dashuria e Elida Cangonjit me artistin danez...

    Luan Rama kishte shkruar disa shënime dhe kishte botuar disa shkrime, edhe më parë, për Lida Cangonjin dhe burrin e saj, mikun e tij danez,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!