Wednesday, February 1, 2023

Tag: Leka Bungo (1944)

Leka Bungo (1944)

    Leka Bungo (1944). Regjisor, aktor, skenarist. Lindi ne Vlorë. Ka kryer shkollën e Lartë për aktorë “Aleksandër Moisiu”* dhe më pas një kurs njëvjecar...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!