Monday, November 29, 2021

Tag: legjenda TARTARI

Personalitet i sportit, legjenda TARTARI

      Të gjithë e njohim legjenden e volejbollit dhe sportit shqiptar Kreshnik Tartari. I konsideruar njëri prej figurave më të mëdha të sportit tonë, Tartari...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!