Tuesday, February 7, 2023

Tag: legjenda i humorit vlonjat

Leka Kruta, legjenda i humorit vlonjat

    “Unë humorin e solfexhoj, e bëj muzikë”. Keshtu do te thonte Leka Kruta, Leka i madh i humorit vlonjat dhe mbare shqiptare, nje nder legjendat...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!