Wednesday, February 1, 2023

Tag: Lec Shllaku (1921-2007)

Lec Shllaku (1921-2007)

    Lec Shllaku (1921-2007). Aktor dhe regjisor lindi ne Shkoder. Shkollen e mesme e kreu ne liceun klasik “Illiricum”, maturen ne gjimnazin “ 28 nentori”...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!