Tuesday, February 7, 2023

Tag: Lazer Filipi (1921-2016)

Lazer Filipi (1921-2016)

    Lazër Filipi lindur më 7 shkurt të vitit 1921 në Shirq të Shkodrës dhe u nda nga jeta me 16 dhjetor te vitit 2016....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!