Sunday, August 14, 2022

Tag: Laver Bariu (1929-2014)

Laver Bariu (1929-2014)

    Laver Bariu lindi në Përmet më 2 maj 1929. Ishte personalitet i shquar i muzikës popullore shqiptare si muziktar popullor me gërnetë dhe si...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!