Monday, October 18, 2021

Tag: “Laj-Thaj në teatrin “Petro Marko”

“Laj-Thaj në teatrin “Petro Marko” , këtë të shtunë dhe të...

    Afrimi dhe Agroni janë pa diskutim emblema e parodisë shqiptare, janë të pazëvëndësueshëm në këtë zhanër ndoshta edhe për shumë kohë...Askush nuk mund ti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com