Friday, October 22, 2021

Tag: Laert Vasili pritet të emërohet drejtor i Teatrit “Aleksandër Moisiu” në Durrës

Laert Vasili pritet të emërohet drejtor i Teatrit “Aleksandër Moisiu” në...

      Një nga emrat e njohur të aktrimit, regjisë dhe përkthimit, por kohët e fundit edhe të komnetatorit politik në disa media, Laert Vasili mund...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com