Tuesday, October 26, 2021

Tag: Korça e serenatave nuk mund të mendohet pa festival seneratash

Korça e serenatave nuk mund të mendohet pa festival seneratash

    Flet kantautori Nonda Kajno, viktima e pasfestivalit të 11-të në RTSH. Ëndra ime e pare, pasioni, cilën ishin miqtë, kundërshatrët dhe roli i udhëheqësve...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com