Sunday, August 14, 2022

Tag: KOMEDIA “KARNAVALET E KORÇES” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

KOMEDIA “KARNAVALET E KORÇES” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

  Komedia "Karnavalet e Korces" mban autoresine e Spiro Comores dhe eshte vene ne skene ne vitin 1964 nga Teatri Popullor, me rregjine e Mavlan...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!