Sunday, February 5, 2023

Tag: KOMEDIA “I SEMURI PER MEND” NGA MOLIER – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

KOMEDIA “I SEMURI PER MEND” NGA MOLIER – VIDEO NGA AKTORET...

  Komedi klasike nga Molier dhe vene ne skene nga Teatri "Aleksander Moisiu" Durres. Ne rolin kryesor eshte "Artisti i popullit" Nikolin Xhoja https://youtu.be/7q-Vh5SMRjA   Vepra ndahet ne...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!