Sunday, April 2, 2023

Tag: Komedia e mrekullueshme Fan Fan Tulipan me Gérard Philipe dhe Gina Lollobrigida!

Komedia e mrekullueshme Fan Fan Tulipan me Gérard Philipe dhe Gina...

      Fanfan la Tulipe është një film aventurë francez i zhanrit komedi, viti 1952 i drejtuar nga Christian-Jaqu. Filmin e luajti Gérard Philipe dhe Gina...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!