Tuesday, May 24, 2022

Tag: kollosi i Jares shkodrane që ndriçoi skenën me artin e tij – Nga Qamil Gjyrezi

Bik Ndoja, kollosi i Jares shkodrane që ndriçoi skenën me artin...

  Kollosi i jares shkodrane Bik Ndoja me artin e tij të papërsëritshëm , zërin brilant, tingullin e butë dhe të ambël e ngriti Jaren...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!