Tuesday, February 7, 2023

Tag: KOLAZH ME KENGE NGA FESTIVALET E INTERPRETUESVE – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

KOLAZH ME KENGE NGA FESTIVALET E INTERPRETUESVE – VIDEO NGA AKTORET...

  Festivali i Muzikës Së Lehtë Në Radio Televizionin Shqiptar Festivali i Këngës në Radiotelevizion Shqiptar kanë qenë dhe mbeten një nga ngjarjet kulmore artistike shqiptare....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!