Tuesday, October 19, 2021

Tag: koha kur Baxhaku e Xhuvani këndonin: Ne ishim shkëlqyer (VIDEO)

Të përqafuar e të gëzuar, koha kur Baxhaku e Xhuvani këndonin:...

      Ata të përqafuar e të gëzuar këndojnë këngën franceze “formidable”, “shkëlqyer” dhe dëgjohet të citojnë disa nga vargjet e saj. “Ti ishe shkëlqyer, unë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com