Saturday, May 21, 2022

Tag: Kinemate e zhdukura te Kryeqytetit – Nga Valter Gjoni

Kinemate e zhdukura te Kryeqytetit – Nga Valter Gjoni

    Historia e kinemasë në Shqipëri nuk është një histori e mirëfilltë e artit, e teknikës dhe e industrisë kinematografike, por histori e sallave ku...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!