Tuesday, October 19, 2021

Tag: këtë të shtunë dhe të djelë ora 19.00.

“Laj-Thaj në teatrin “Petro Marko” , këtë të shtunë dhe të...

    Afrimi dhe Agroni janë pa diskutim emblema e parodisë shqiptare, janë të pazëvëndësueshëm në këtë zhanër ndoshta edhe për shumë kohë...Askush nuk mund ti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com