Thursday, October 21, 2021

Tag: Këtë fundjavë “Antigona” me Laura Nezhën

Këtë fundjavë “Antigona” me Laura Nezhën, te “ARTTURBINA”

      Këtë fundjavë “Antigona” me Laura Nezhën, te “ArTurbina Shfaqja teatrore “Antigona” vjen këtë fundjavë në skenë te “ArTurbina” për publikun. Mbrëmjet e së shtunës dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com