Monday, February 6, 2023

Tag: Karafil Shena (1956-)

Karafil Shena (1956)

    Karafil Shena (1956). Aktor. Lindi ne Tirane, me 19 mars. Mbaroi shkollen e mesme te Kultures ne vitin 1976 dhe me pas nje stazhi...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!