Monday, October 18, 2021

Tag: kalit që djersitet dhe gruas që betohet!

Fjalë të urta popullore: Mos i beso burrit që qan, kalit...

    Hajnit i ka borxh edhe mbreti; Ai që e ka provue din me të mësue; Vena s’ka frena; Zemra e gjanë e fiton dynjanë; Atij që s’i mjafton...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com