Tuesday, October 26, 2021

Tag: Kafe “Flora” ose një copëz perëndim në Shqipërinë e djeshme

Kafe “Flora” ose një copëz perëndim në Shqipërinë e djeshme

    Kafe Flora është konsideruar një copëz perëndim në Shqipërinë e pas çlirimit. Ishte vendi ku mblidheshin të rinjtë, takoheshin çiftet dhe shijoheshin kafet dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com