Monday, February 6, 2023

Tag: KADRI ROSHI (BABE HYSENI) NE ROLIN E MESUESIT ATDHETAR – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

KADRI ROSHI (BABE HYSENI) NE ROLIN E MESUESIT ATDHETAR – VIDEO...

  "LIRI A VDEKJE", P: Kinostudioja “Shqiperia e Re”, Tirane, 1979. S: Vath Koreshi: R: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro: Kadri Roshi (per rolin e Hysenit) dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!