Sunday, April 2, 2023

Tag: Jorgaq Tushe: Situata skandaloze në art

Jorgaq Tushe: Situata skandaloze në art, sepse qeveritë nuk e kanë...

      Me role të ndryshme në skenën e teatrit aktori Jorgaq Tushe është një emër i njohur për publikun. Në drama dhe komedi ka marrë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!