Tuesday, October 19, 2021

Tag: Jeta dhe veprimtaria artistike e aktores Eva Pellumbi e cila u nda shume heret nga jeta

Jeta dhe veprimtaria artistike e aktores Eva Pellumbi e cila u...

    Eva Pellumbi ka lindur me 28.03.1953 ne Tirane. Aktiviteti i saj ne skene ka filluar ne moshe te vogel ne pallatin e pionierve. Me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com