Thursday, February 2, 2023

Tag: Jeta dhe teatri i një ish-komunisti qe u persekutua

Jeta dhe teatri i një ish-komunisti qe u persekutua, aktorit Xhemal...

    Elsa Demo Gjithë çfarë ruhet në formën e kujtimeve nga Xhemal Broja, ndodhet në një shtëpi të vjetër të vogël në Rrugë të Dibrës në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!