Tuesday, October 19, 2021

Tag: janë shpirti i një Kombi.

“Ngjashmeria e artistëve”: Arti dhe Kultura, janë shpirti i një Kombi.

    BEKIM FEHMIU & ALEKSANDER RRAPI Ngjashmëria e aktorëve Shqiptarë qe karrierën  e tyre artistike e zhvilluan përtej kufijve  atdhetar. Suksese brezave me te rinj ne ngjashmerine...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com