Monday, October 18, 2021

Tag: ja përse mbetëm në hije unë dhe Rikardi…

Marjeta Ljarja: Prej 12 vitesh në pritje të një roli, ja...

      Marjeta Ljarja një aktoret më të dashura për publikun, një nga emrat e vlerësuar të filmit shqiptar ku me rolet e saj ka dhuruar...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com