Monday, October 18, 2021

Tag: “Isha si magnet për meshkujt. Televizioni ka qenë dhe Ferri dhe Parajsa”

“Isha si magnet për meshkujt. Televizioni ka qenë dhe Ferri dhe...

    Spikerja e parë e ekranit në Radio Televizionin Shqiptar Stoli Beli, e cila ndërroi jetë jetë në moshën 91-vjeçare një ditë më parë, në...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com