Thursday, October 28, 2021

Tag: ikonat e artit shqiptar pro godinës së re moderne e bashkëkohore

‘Duam teatër të ri’, ikonat e artit shqiptar pro godinës së...

      Ikona të skenës teatrore dhe kinematografike shqiptare, Robert Ndrenika, Luftar Paja, Reshat Arbana, Pëllumb Kulla, Ndriccim Xhepa, Zamira Kita, Kastriot Çaushi, Alfred Trebicka e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com