Saturday, July 2, 2022

Tag: Ikona e batutes dhe nje babaxhan si Pandi Raidhi

Ikona e batutes dhe nje babaxhan si Pandi Raidhi

    E kanë pagëzuar si ikonë të batutës. Përcjellja e së cilës të bënte menjëherë për vete duke e parë botën me më shumë gaz....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!