Tuesday, October 19, 2021

Tag: ikjen e saj dhe harresën tonë! Nga Rezarta Reci

Per aktoren Marika Kallamata, ikjen e saj dhe harresën tonë!...

    Që kur të intervistova në Parkun Rinia që ishte i gjithi për ne të dyja dhe Arratinë tonë profesionale nuk të kisha parë më. Ishim...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com