Saturday, May 21, 2022

Tag: I rrallë si Ndrek Luca!

I rrallë si Ndrek Luca!

    Ishte një mëngjes i ftohtë janari. Si gjithmonë do të ndiqte ritualin e ditës, do të merrte bicikletën e tij të pasluftës dhe pasi...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!