Tuesday, May 24, 2022

Tag: “I pavlerë në këtë botë

“I pavlerë në këtë botë, po nuk pate dhe armiq”/ Poezia...

    Timo Flloko është një nga personalitetet më të vlerësuara të kinematografisë shqiptare dhe skenës teatrore. Mbi 40 role në kinematografi, mund të numërohen, ku...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!