Tuesday, October 26, 2021

Tag: I papërsëritshmi Kujtim Laro (1947-2004)

I papërsëritshmi Kujtim Laro (1947-2004)

Ky mjeshtër i  muzikës shqiptare, ky personalitet i padiskutueshëm i muzikës së filmit dhe muzikës së lehtë, pati një fillim të shkëlqyer e një...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com