Tuesday, February 7, 2023

Tag: Hysen Bashhysa (1947)

Hysen Bashhysa (1947)

    Hysen Bashhysa. Lindur ne Durres me 16.09.1947. Lindur ne nje familje te thjeshte me nje baba tregtar. Pas perfundimit te ciklit te ulet dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!