Tuesday, October 19, 2021

Tag: Humbi betejën me sëmundjen e rëndë/ Jeta dhe rolet brilante të Xhevdet Ferit

Humbi betejën me sëmundjen e rëndë/ Jeta dhe rolet brilante të...

    "Sketere 43' - (1980)...Arjani     "Vellezer dhe shoke" - (1980)...Marko     "Gjurme ne kaltersi" - (1981)....Astriti     "Era e ngrohte e thellesive" - (1982)...Arbeni     "Treni niset ne shtate pa pese" -...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com